MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Trailtour Siebengebirge, 3 juni

Ga mee met onze Trailrunning tour: trainen en testen in het Duitse Siebengebirge (1 dag)

INSCHRIJVING TRAIL TOUR 3 JUNI VOL Nieuwe datum en locatie = 22 oktober AHRTAL!

Vind je het leuk om een buitenlandse trail ervaring op te doen? En zin om een stevige training in een prachtig gebied net over de grens? Ga dan met ons mee de paadjes op naar het Siebengebirge in de omgeving van het Duitse Köningswinter. Op de paadjes van het Siebengebirge kun je kennis maken met langer klimmen en dalen met stevige stijgingspercentages en over rotsterrein. Een mooie gelegenheid om dit te ervaren en te leren, misschien wel als opmaat naar een buitenlandse race in 2017!

 

 

We bieden een dagtrip naar dit mooie trainingsgebied aan. Samen met ons vertrek je vanaf een opstapplaats in Arnhem in de vroege ochtend van zaterdag 3 juni in een touringcar naar Köningswinter. Na een rit van ca. 2 uur is het tijd om in actie te komen. Je krijgt de mogelijkheid om diverse spullen te testen (schoenen, stokken en rugzakken).

 

Nadat we ons klaar hebben gemaakt bij de bus is het tijd om in diverse tempogroepen onder begeleiding van ons de verrassende en uitdagende paadjes van het Siebengebirge te verkennen. Via mooie toppen, uitzichtpunten over de Rijn en spectaculaire afdalingen hebben we in de loop van de middag in totaal 25 a 30 kilometer en een 1.200 hoogtemeters in de benen.

Daarna is het tijd om gezamenlijk de energietank aan te vullen in een gezellig lokaal restaurant op een prachtige locatie! 

 

In de loop van de avond zet de bus jou in Arnhem weer af na een topdag van inspanning. Een minireis waarin ervaren, leren, testen en het sociale centraal staan. 
Heb je zin om mee te gaan? Schrijf je dan snel in. Wij kijken er naar uit om met jullie op pad te gaan!

Prijs van deze eendaagse verzorgde trip: € 69. Dit is inclusief;

  • Busreis Arnhem-Koningswinter-Arnhem in touringcar;
  • Trailrunning films onderweg;
  • Circa 28km trail en 1.200 hoogtemeters;
  • MST begeleiding op de route;
  • Testen van materiaal (schoenen / stokken / rugzakken);
  • Maaltijd en een consumptie op start-finish locatie in Duitsland;
  • Sportdrank.

Zelf meenemen: schoenen waarmee je in heuvelachtig en glad terrein kunt lopen, verschillende laagjes (afhankelijk van de voorspellingen wind- of regenjack), opgeladen mobiele telefoon (!), een handdoek en een warme kledingset voor na afloop. Daarnaast natuurlijk je eigen energievoorraad voor onderweg (gels / bars / drinken). 

Eerder zijn er al twee blogs geschreven over het gebied waar we naar toe gaan. Lees het artikel van Jan Lucas die met zijn vrienden het Siebengebirge heeft verkend of een blog van Charissa Koetsier (6 Girls on the Move) die meetrainde in het Siebengebirge. 


Voor vragen: trailtours@mudsweattrails.nl

De reis gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen (peildatum 10 mei). Na die datum vindt ook geen restitutie van inschrijfgeld meer plaats bij annulering.

Berichttype: 

Sponsors

site: IanusWeb