MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

TRAILRUNNING REIZEN

MudSweatTrails biedt mooie en uitdagende bestemmingen aan als onvergetelijke reis naar het buitenland om een race te lopen of te trainen. Voor 2017 / 2018 kun je kiezen uit:

 

TRAILCAMP LANZAROTE 21 - 28 jan 2018

Trailrunning in shorts in januari en alle mooie paadjes van het Canarische Eiland Lanzarote zien! Na jaren van verkennen nemen we jullie graag mee naar dit sporteiland.

We verblijven in het geweldige sportresort aan zee (incl. zwembaden, diverse begeleide sportlessen en krachthonk). Daarnaast staat gezond en lekker eten hoog in het vaandel.

Kortom: een complete (sport)reis met alles erop en eraan!

Lees het sfeerverslag van één van de deelnemers aan het Trailcamp in 2017.

Vragen: trailreizen@mudsweattrails.nl

 

EIGER TRAIL 2018 

Doe mee aan de Eiger Ultra Trail op 14-15 juli en ga met ons mee naar Grindelwald (12-15 juli). Ons reisaanbod voor 2018 vind je terug via bovenstaande link. Onderdeel van ons reisaanbod is een voorbereidende clinic om te zorgen voor een optimaal resultaat en een onvergetelijke beleving met je reisgenoten. 

  DOLOMITI DI BRENTA TRAIL 9 SEPTEMBER 2017
Een race net na de zomervakanties in een geweldig mooi stuk van de Brenta Dolomieten. Met een 45 km en een 64 km afstand twee stevig uitdagende afstanden. De verblijfplaats is het sfeervolle Molveno, op 5 minuten van de start-finish én het meer van Molveno. 

​Reisdata 7 t/m 10 september 2017

 

TRAININGSWEEKEND SPA (BELGIË) 24 - 26 november 2017

Het Trailrunning trainingsweekend naar Spa is een programma voor lopers die willen trailen in technisch terrein met stevig hoogteverschil. De doelgroep is de beginnende trailer (niveau halve marathon) tot ontdekkende ultra trailer. 

Naast kennis opdoen over trailen kun je spullen testen en maken we er een gezellig weekend van op deze mooie locatie aan de bosrand!

  Ga mee op één van onze Trailtours. Een dagprogramma naar een locatie op rijdbare afstand. Vroeg opstappen in onze bus op een centrale plek en we nemen je mee over de paadjes van een uitdagend gebied in Duitsland of België.

​Dit jaar organiseren we een Trailtour naar het Siebengebirge (update: deze zijn vol) en naar een nieuwe locatie, het Ahrtal op 22 oktober!

BERICHT ONTVANGEN BIJ OPENSTELLING INSCHRIJVING VAN EEN REIS? ABONNEER JE HIERVOOR OP ONZE NIEUWSBRIEF


 


Foto: Eiger Trail, Grindelwald (CH)

Sponsors

site: IanusWeb