MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Petzl NAO directe aanwinst voor night trailers

Petzl heeft een nieuw product onthuld  als aanvulling op haar al ruime assortiment, de Petzl NAO. In tegenstelling tot veel andere productintroducties is de Petzl NAO een echte verrijking van het productengamma. De kern van de innovatie is gelegen in de reactieve verlichting én de mogelijkheid om de verlichting te personaliseren. Of je nu recht naar voren kijken of naar beneden kijkt om bijvoorbeeld een ​​kaart te lezen, de hoofdlamp herkent de intensiteit en het type van het licht dat je nodig hebt en zal het de straal aanpassen. We kunnen er veel over vertellen, maar informatiever is het om onderstaande video te bekijken om de nieuwe Petzl Nao in actie te zien.

 

De bij de Nao meegeleverde software stelt je om na hoofdlamp aan te passen qua  helderheid,  energieverbruik en de afstand instellingen voor specifieke omstandigheden. Zo kunt u sets van instellingen maken voor specifieke activiteit, zoals trailrunning, bergklimmen of lange avondwandelingen.

De Petzl Nao is uitgerust met een oplaadbare Lithium-Ion batterij opgesloten in een kleine behuizing aan de achterkant van je hoofd. Opladen gaat via USB uitgang, zodat de lamp kan worden opgeladen via netstroom, computer  of in de auto. Voor ultra trails (langer dan 8 uur) is het mogelijk om een reserve Lithium-Ion batterij mee te nemen, maar ook twee AAA alkaline batterijen, die ingepast kunnen worden in het accu pack.

De Petzl Nao is waterbestendig en weegt 187g. Het dragen op het hoofd is erg comfortabel. Voor wie dit niet wil is er een Nao band kit beschikbaar. Door middel van een USB verlengkabel kan u de accu dragen aan uw loopgordel of in een rugzak om het gewicht op het hoofd te verminderen. De nieuwe Petzl hoofdlamp is beschikbaar vanaf juli 2012 en zal zo’n € 130 gaan kosten. Best veel geld in vergelijking met de meeste andere hardlooplampen, maar je hebt dan ook een klein stukje onovertroffen magie op je hoofd. 

 

Berichttype: 

Reacties

We nodigen je uit je reactie te posten of vraag te stellen. Op die manier kunnen we als community elkaar inspireren en van elkaar leren. De redactie heeft het recht kwetsende of zuiver commercieel geladen boodschappen van het forum te verwijderen.

Een beetje 'brainy' UTMB'er loopt in 2012 met de NAO

Sponsors

site: IanusWeb