MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Dolomiti di Brenta Trail 9 sept 2017

Vorig jaar hebben we zelf uitgebreid kennis kunnen maken met de bergpaden van de Brenta Dolomieten en zijn we erg enthousiast geraakt van het gebied met zijn mogelijkheden en de Italiaanse sfeer en gastronomie. In samenwerking met de Nederlandse hoteleigenaren van Hotel Lory hebben we een speciaal aanbod kunnen maken voor de Dolomiti di Brenta Trail die op zaterdag 9 september plaatsvindt. De verblijfplaats is op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Molveno en van het schitterende meer van Molveno!

De afstanden waarvoor je kunt kiezen zijn 45 km met hierin 2.850 hoogtemeters. Er is ook een 64km afstand met 4.500 hoogtemeters waarop ook 4 UTMB punten (nieuwe puntentelling) zijn te verdienen.

Het verblijf in 3 sterren Hotel Lory is gebaseerd op 3 nachten (donderdag 7 t/m zondag 10 september) en inclusief ontbijt en avondeten. Bekijk de complete AANBIEDING met hierin ook de link naar de inschrijfpagina voor de Dolomiti de Brenta Trail. Boeken tegen deze prijs kan tot en met 5 mei 2017.


​Uitzicht vanuit Hotel Lory op het meer van Molveno
 


​Aanbod opgesteld in samenwerking met:
                            

 

Sfeerreportage Dolomiti di Brenta Trail:

Berichttype: 

Sponsors

site: IanusWeb