MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

Gebruiksinstructie Open Klassement

Wie deelneemt aan een Open Klassement van MudSweatTrails kan zijn looptijd zelf doorgeven via de website. Hiervoor dien je te beschikken over een MST-account en ingelogd te zijn.

Als je bent ingelogd vind je de optie 'Fastest Known Time toevoegen' aan de linkerzijde, onder het logo van MudSweatTrails. Fastest Known Time is eigenlijk geen goede term voor de invoer van deze looptijden maar gebruiken we voorlopig maar even.

Sinds de automatisering van de Open Klassementen kunnen looptijden alleen nog worden geregistreerd via de zelf-invoer. 

Na het klikken op de link kom je op de feitelijke invoerpagina voor het laten registreren van je looptijd. Hieronder vind je per invoerveld een korte gebruiksinstructie. 

Alle velden met een rode asterisk zijn velden met een verplichte invoer.

Kies bij Open Klassement de route die je hebt gelopen en waarvoor je je tijd wilt registreren.

Bij Gelopen door voer je je naam in of die van de groep waarmee je hebt gelopen. Alleen individuen dingen mee naar eventuele prijzen.

Bij Start en finish worden standaard de huidige datum en tijd ingevuld. Vervang deze tijden door jouw/jullie eigen tijden. 

Het verschil tussen de start en eindtijd wordt berekend door het systeem. Deze tijd wordt ook getoond in het klassementsoverzicht.

Bij Foto voeg je de twee foto's toe, een van de start en een van de finish. Kies via Bestand kiezen voor een foto op je computer of telefoon. Na de selectie kies je voor Uploaden. Na het uploaden van de eerste foto verschijnt de button voor het toevoegen van de tweede foto. Herhaal dezelde werkwijze. Je kunt foto's ook verwijderen en nieuwe toevoegen.

Als je wilt kun je ook je GPX-file uploaden van je GPS sport horloge. Dit is zeker niet verplicht maar biedt andere mensen de mogelijkheid jouw route te volgen. Het werkt hetzelfde als foto's toevoegen.

Tenslotte kun je persoonlijke Opmerkingen toevoegen. Tips voor andere lopers? Leuke ervaringen opgedaan onderweg. Laat ze achter! Ze zijn na te lezen in het klassementsoverzicht. 

 

Sponsors

site: IanusWeb