MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

MudSweatTrails EVENTS

MudSweatTrails is een platform opgezet door én voor enthousiaste Trailrunners en berglopers in Nederland en België. We berichten graag over nieuwswaardige ontwikkelingen in deze sport en bieden trailrunners een publiek en een gemeenschap om ervaringen te delen. Naast deze nieuwsfunctie is MudSweatTrails direct en soms indirect betrokken bij een flink aantal actviteiten op het gebied van trailrunning om meer mensen kennis te laten maken met de sport en grote groepen mensen te laten genieten van al het moois dat hardlopen over paadjes in de natuur kan bieden!

Onderstaande logo's zijn een overzicht van de door MudSweatTrails georganiseerde evenementen. Trails op de mooiste plekken van Nederland die zich laten onderscheiden door uitdagende parcoursontwerpen in het aantal hoogtemeters en het aantal spannende paadjes. In 2017 organiseren we in samenwerking met de AtletiekUnie voor de derde keer het NK Trailrunning tijdens de Koning van Spanje Trail in Gulpen.

             
    

     

 

     
Nieuw! 40km MTB + 20km Trail
​Team challenge   
       

Naast deze events van MudSweatTrails vind je hieronder een selectie van actviteiten waar we ons nog meer mee bezig houden en/of aan hebben verbonden.

CLINICS, WORKSHOPS EN EVENEMENTEN:


Trainingsweekend in Spa: 24 tm 26 november 2017

ROUTES MET EIGEN TIJDSREGISTRATIE EN KLASSEMENT


KLIK DOOR NAAR DE MEEST COMPLETE NATIONALE ÉN INTERNATIONALE TRAILRUNNING KALENDER (> 4.000 Trails)

BERICHT ONTVANGEN BIJ OPENSTELLING INSCHRIJVING VAN EEN EVENEMENT? ABONNEER JE HIERVOOR OP ONZE NIEUWSBRIEF

Sponsors

site: IanusWeb