MudSweatTrails - Het platform van en voor trailrunners in de Benelux

Het platform voor Nederlandstalige trailrunners met actueel nieuws, know-how, reviews, trail events en de meest complete trailkalender

MudSweatTrails op InstagramVolg MudSweatTrails via TwitterMudSweatTrails op FaceBooke-mail MudSweatTrailsdoorzoek mudsweattrails.nl

Dutch Runners - partner van MudSweatTrails

In the Spotlight


PETZL Reactik Plus

 

 

Sponsors

 

La Sportiva beloont UHT-deelnemers

Eerder maakten we al bekend dat La Sportiva zich heeft verbonden aan het leukste Open Klassement van Nederland. 

Ook voor de editie 2015/2016 biedt Summit Outdoor - de Nederlandse agent van La Sportiva - een leuk prijzenpakket aan voor de winnaars van de UHT Open. Er  liggen maandelijks toepasselijke prijzen te wachten op de snelste mannelijke en vrouwelijke deelnemers. De jaarprijs wordt verloot onder de deelnemers in het over-all klassement 2015/2016 .

Hieronder een overzicht van de beschikbaar gestelde prijzen. 

Maandprijzen La Sportiva UHT OPEN 2015/2016

Voor de maanden november, december 2014 en januari en februari 2015 worden maandprijzen beschikbaar gesteld. De winnaars ontvangen van Summit Outdoor een stoere, grof gebreide beanie, aan de binnenzijde voorzien van een comfortabele fleece-laag.

Prijs overall klassement La Sportiva UHT OPEN 2015/2016

Begin maart zal het eindklassement van de UHT Open worden opgemaakt. Er is een klassement voor de heren en de dames. We verloten in samenwerking met Summit Outdoor een mooie prijs onder alle geregistreerde deelnemers. Dit jaar bieden we de gelukkige winnaars van de eindprijzen het nieuwste paradepaard uit de La Sportiva mountain running collectie.

La Sportiva Akasha

Uiteraard gelden de prijzen vooral als een leuke opsiering van La Sportiva UHT Open. De grootste winst zit in de leuke ervaring als individu of groep tijdens het lopen van de UHT. En die prijs is er voor iedereen!

We danken La Sportiva en Summit Outdoor voor de beschikbaar gestelde prijzen. 

De eindprijzen zullen in maart/april 2016 geleverd worden aan de gelukkige winnaars.

 

 

Berichttype: 

Sponsors

site: IanusWeb